На кафедрі тваринництва та харчових технологій працюють наукові студентські гуртки зі спеціальностей:
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва,
181 Харчові технології
- Студентський науковий гурток «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
- Студентський науковий гурток «Культура харчування»
Студенти випускних курсів займаються науковою роботою, а результати їх праці щорічно обговорюються на науково-практичній конференції студентів. Відмінники навчання щорічно беруть активну участь у Всеукраїнських олімпіадах і науково-практичних конференціях провідних учбових закладів України.
Не майте сумніву, що навчання на факультеті ветеринарної медицини, біологічних і харчових технологій буде цікавим, студентське життя – насиченим, а майбутній фах перспективним, тож запрошуємо вас до нашої дружної родини!
[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_slideshow”]