Підготовка здобувачів вищої освіти здійснюється за освітнім рівнем бакалавр:

«бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти з терміном підготовки 3 роки 10 місяців; «бакалавр» на базі диплома «молодшого спеціаліста» («бакалавра», «спеціаліста», «магістра») з терміном підготовки 2 рік 10 місяців.

Факультет готує фахівців з харчових технологій з метою їх участі в технологічній, організаційно-технологічній, науково-дослідній та викладацькій діяльності на підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності та первинних інженерних посадах, тобто випускники мають право працювати на підприємствах харчової промисловості, великих, середній та малих державних і приватних цехах по переробці молока і м’яса, зерна, виробництву молочних та м’ясних продуктів, хлібозаводах, виробництвах овочевих, рибних, м’ясних консервів, у науково-дослідних і проектних організаціях, системі АПК, вищих навчальних закладах, готельно-ресторанному бізнесі. Навчальним планом передбачено щорічне проходження навчальної і виробничої практик, під час яких студенти набувають практичних навичок роботи інженерно-технічних працівників харчових виробництв.

Базами практик є підприємства харчової промисловості Луганської, Донецької, Полтавської, Харківської областей, а ще Болгарії, Швеції, Швейцарії та Німеччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.