Підготовка здобувачів вищої освіти здійснюється за освітнім рівнем бакалавр:

  • «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти з терміном підготовки 3 роки 10 місяців;
  • «бакалавр» на базі диплома «молодшого спеціаліста» («бакалавра», «спеціаліста», «магістра») з терміном підготовки 2 роки десять місяців.
  • «магістр» на базі диплома «бакалавра», «спеціаліста», «магістра» з терміном підготовки 1 рік чотири місяці

Науково-педагогічний колектив кафедри, який веде підготовку фахівців з цієї спеціальності, має величезний досвід роботи у науково-дослідних установах, у своїй діяльності постійно прагне до високої якості підготовки фахівців, яка б відповідала європейським стандартам й дозволяла випускникам факультету успішно реалізовувати себе у галузі виробництва і переробки продукції тваринництва.

Випускники цієї спеціальності можуть знайти роботу у сфері виробництва тваринницької продукції та її переробки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.