










Перелік обов’язкових дисциплін, які вивчають здобувачі вищої освіти
зі спеціальності 181 Харчові технології
Ступень вищої освіти – бакалавр
Освітня кваліфікація – бакалавр з харчових технологій
Українська мова Вища математика Історія України та української культури Фізика Неорганічна хімія Вступ до харчових технологій Навчальна практика (ознайомлювальна) Органічна хімія Іноземна мова Безпека життєдіяльності Комп'ютерні технології в інженерних розрахунках Іноземна мова Біохімія з основами фізичної і колоїдної хімії Теплохолодотехніка Теоретичні основи харчових виробництв Фізіологія і гігієна харчування Філософія | Науково-дослідна робота студента Аналітична хімія Технологія продукції та організація ресторанного господарства Проектування підприємств галузі Процеси і апарати харчових виробництв Контроль якості та безпеки продукції галузі Організація виробництва та переробки сільськогосподарської продукції Технології харчових виробництв Стандартизація, метрологія і сертифікація Охорона праці Технології харчових виробництв Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення Технологічне обладнання |
Перелік обов’язкових дисциплін,
які вивчають здобувачі вищої освіти зі спеціальності
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Ступінь вищої освіти – Магістр
Освітня кваліфікація – магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Методологія та організація наукових досліджень Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва Моделювання технологічних процесів у тваринництві Інноваційні технології переробки продукції тваринництва Ділова іноземна мова Новітні технології у відтворенні сільськогосподарських тварин Міжнародна стандартизація і сертифікація |
Перелік обов’язкових дисциплін,
які вивчають здобувачі вищої освіти зі спеціальності
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Ступінь вищої освіти – Бакалавр
Кваліфікація – бакалавр з технології з виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова Вища математика Історія України та української культури Фізика Неорганічна хімія Вступ до фаху Органічна хімія Іноземна мова Безпека життєдіяльності Прикладна зоологія Іноземна мова Біохімія з основами фізичної і колоїдної хімії Морфологія і фізіологія сільськогосподарських тварин Навчальна практика (з морфології, фізіології тварин та генетики) Генетика Філософія Основи біобезпеки, біологічної та екологічної етики | Науково-дослідна робота студента Гігієна тварин Годівля тварин і технологія кормів Біотехнологія та відтворення тварин Організація виробництва і переробки сільськогосподарської продукції Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва Стандартизація, метрологія і сертифікація Бджільництво Технологія виробництва продукції птахівництва Гігієна і санітарія переробних підприємств Охорона праці Технологія виробництва вівчарства і козівництва Технологія виробництва продукції свинарства Технологія виробництва молока і яловичини Організація племінної справи Технологія переробки продукції тваринництва |
МОГУТОВА Валентина Федорівна | в.о. завідувача кафедри | |
БЕРЕСТОВА Людмила Євгеніївна | доцент | |
СТРИЖАК Тетяна Анатоліївна | доцент | |
ШАХОВА Юлія Юріївна | доцент | |
СІЛЬЧЕНКО Катерина Петрівна | старший викладач | |
ЛИТВИНОВА Марина Євгенівна | старший лаборант |
Відео 181 матеріально-технічна база кафедри тваринництва та харчових технологій