Перелік обов’язкових дисциплін, які вивчають здобувачі вищої освіти

зі спеціальності 181 Харчові технології

Ступень вищої освіти – бакалавр

Освітня кваліфікація – бакалавр з харчових технологій

Українська мова
Вища математика
Історія України та української культури
Фізика
Неорганічна хімія
Вступ до харчових технологій
Навчальна практика (ознайомлювальна)
Органічна хімія
Іноземна мова
Безпека життєдіяльності
Комп'ютерні технології в інженерних розрахунках
Іноземна мова
Біохімія з основами фізичної і колоїдної хімії
Теплохолодотехніка
Теоретичні основи харчових виробництв
Фізіологія і гігієна харчування
Філософія
Науково-дослідна робота студента
Аналітична хімія
Технологія продукції та організація ресторанного господарства
Проектування підприємств галузі
Процеси і апарати харчових виробництв
Контроль якості та безпеки продукції галузі
Організація виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Технології харчових виробництв
Стандартизація, метрологія і сертифікація
Охорона праці
Технології харчових виробництв
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Технологічне обладнання

Перелік обов’язкових дисциплін,

які вивчають здобувачі вищої освіти зі спеціальності

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Ступінь вищої освіти – Магістр

Освітня кваліфікація  – магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва


Методологія та організація наукових досліджень
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва
Моделювання технологічних процесів у тваринництві
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Ділова іноземна мова
Новітні технології у відтворенні сільськогосподарських тварин
Міжнародна стандартизація і сертифікація

Перелік обов’язкових дисциплін,

які вивчають здобувачі вищої освіти зі спеціальності

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Ступінь вищої освіти – Бакалавр

Кваліфікація – бакалавр з технології з виробництва і переробки продукції тваринництва

Українська мова
Вища математика
Історія України та української культури
Фізика
Неорганічна хімія
Вступ до фаху
Органічна хімія
Іноземна мова
Безпека життєдіяльності
Прикладна зоологія
Іноземна мова
Біохімія з основами фізичної і колоїдної хімії
Морфологія і фізіологія сільськогосподарських тварин
Навчальна практика (з морфології, фізіології тварин та генетики)
Генетика
Філософія
Основи біобезпеки, біологічної та екологічної етики
Науково-дослідна робота студента
Гігієна тварин
Годівля тварин і технологія кормів
Біотехнологія та відтворення тварин
Організація виробництва і переробки сільськогосподарської продукції
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
Стандартизація, метрологія і сертифікація
Бджільництво
Технологія виробництва продукції птахівництва
Гігієна і санітарія переробних підприємств
Охорона праці
Технологія виробництва вівчарства і козівництва
Технологія виробництва продукції свинарства
Технологія виробництва молока і яловичини
Організація племінної справи
Технологія переробки продукції тваринництва

МОГУТОВА Валентина Федорівнав.о. завідувача кафедри 
БЕРЕСТОВА Людмила Євгеніївнадоцент
СТРИЖАК Тетяна Анатоліївнадоцент
ШАХОВА Юлія Юріївнадоцент
СІЛЬЧЕНКО Катерина Петрівнастарший викладач
ЛИТВИНОВА Марина Євгенівнастарший лаборант

Договори про профорієнтацію

Відео 181 матеріально-технічна база кафедри тваринництва та харчових технологій

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.