Не дарма, чайна церемонія вважається мистецтвом, окремою філософією, бо навіть під час екскурсії на фабрику можна переосмислити життя. Наприклад:
- Усі різноманітні види традиційного чаю виготовляють із Камелії китайської. Від тривалості ферментації залежить буде чай жовтим, зеленим чи чорним. – На старті всі однакові лише докладені зусилля та час роблять нас такими, якими ми прагнемо бути.
- Конкуренція в чайній галузі дуже своєрідна. Виробники переконані, що чай не має категорій гірший – кращий, а має категорії до вподоби – не до вподоби. – Не варто намагатися бути краще за інших, слід завжди бути собою.
- Чай збирають вручну, бо засоби механізації грубі та не підходять для такої тендітної справи. – «У часи космічної ракети, кібернетики та інших див», без людини навіть чаю не поп'єш!!!
Це лише декілька висновків, які зробили студенти ЛНАУ під час візиту на фабрику «Ahmad Tea». Крім того, було розвінчано міф про те, що пакетований чай гірший за розсипний. Він такий самий, просто додатково подрібнений для швидшого заварювання.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”133″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Відобразити як слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Хотілося б факт відсутності в Україні чайних плантацій зробити міфом! А що, студенти-агрономи, зможете виростити?![:ru]Осенью хочется чаю … в непринужденной компании … в тихом, уютном месте! «Чайная фабрика« Ahmad Tea » – идеальный вариант», – подумали студенты агрономического факультета ЛНАУ. Кстати, этот ти-брейк оказался полезным.
Не зря, чайная церемония считается искусством, отдельной философией, потому что даже во время экскурсии на фабрику можно переосмыслить жизнь. К примеру:
- Все виды традиционного чая изготавливают из Камелии китайской. От продолжительности ферментации зависит будет чай желтым, зеленым или черным. – На старте все одинаковые только приложенные усилия и время делают нас такими, какими мы стремимся быть.
- Конкуренция в чайной отрасли очень своеобразна. Производители уверены, что чай не имеет категорий хуже –лучше, а имеет категории нравится – не нравится. – Не стоит пытаться быть лучше других, следует всегда быть собой.
- Чай собирают вручную, так как средства механизации грубые и не подходят для такого хрупкого дела. – «Во времена космической ракеты, кибернетики и других чудес», без человека даже чая не попьешь!!!
Это лишь несколько выводов, которые сделали студенты ЛНАУ во время визита на фабрику «Ahmad Tea». Кроме того, был развенчан миф о том, что пакетированный чай хуже рассыпного. Он такой же, просто дополнительно измельченный для быстрого заваривания.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”133″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Відобразити як слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Хотелось бы факт отсутствия в Украине чайных плантаций сделать мифом! Ну что, студенты-агрономы, сможете вырастить?![:]