зі спеціальності 181 Харчові технології
КЕРІВНИК в.о. зав. кафедри тваринництва та харчових технологій МОГУТОВА Валентина Федорівна
Під час роботи в гуртку студенти виконують наукову роботу і представляють отримані результати у кваліфікаційних роботах ОС «бакалавр» та звітах науково-дослідної роботи (НДР) кафедри за тематикою: «Розробка технологій виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення з використанням молочної сировини». Студенти усвідомлюють професійну спрямованість, обирають напрям і разом з керівником формують власну програму наукової роботи. Тематика роботи гуртка: Ознайомлення з історичними аспектами впливу харчування на еволюцію людини. Джерела зародження та розвитку харчування. Харчова карта світу. Культура харчових раціонів. Харчування як складова народних традицій, обрядів, ритуалів, церемоній. Культури споживання їжі. Правила, традиції, особливості.
