зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

КЕРІВНИК кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри тваринництва та харчових технологій ШАХОВА Юлія Юріївна

Студенти під час роботи в гуртку виконують наукову роботу і представляють отримані результати у кваліфікаційних роботах ОС «бакалавр», «магістр» та звітах науково-дослідної роботи (НДР) кафедри за тематикою: «Встановити вплив технологічних рішень на господарсько-корисні ознаки та ефективність тваринництва».

У рамках роботи у науковому гуртку студенти усвідомлюють професійну спрямованість, обирають напрям і разом з керівником формують власну програму наукової роботи, під час проходження виробничої практики проводять аналітичні та експериментальні досліди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.